Marloes en Fopke

"Prettig aanwezig en toch onzichtbaar. Het is werkelijk bijzonder hoe Jurgen met zoveel veel energie en plezier onze dag heeft weten te vangen op de gevoelige plaat. Schitterende foto's en geen detail is hem ontgaan. Hoe ons album het gevoel van de dag vertaalt is een puur stukje vakmanschap!"

Monique & Raymond

"Onze trouwdag is perfect vastgelegd door Jurgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat we een prachtig fotoalbum hebben ter herinnering aan onze mooie dag. Alles was mogelijk: zowel op de dag zelf als met het album, de nabestellingen en het canvasdoek. Hij is prettig in de omgang en er zijn goede afspraken met hem te maken. Kortom, nogmaals een groot compliment én een dikke zoen voor Jurgen!"

Siena en Cor

"Wij kijken terug op een geweldige trouwdag. Het was voor ons een dag met een lach en een traan en dat heeft Jurgen geweldig verwerkt in ons prachtige trouwalbum. Wij zijn erg tevreden over Absolufotografie, Jurgen Moorlach."


Wendy en Mark

"De (soms letterlijk) vliegende fotograaf, prachtige foto’s schietend vanuit onmogelijke posities, een megafoon (voor het geval dat) en in de omgang zeer prettig. Dat is trouwfotograaf Jurgen! Op vrijdag de 13e zijn we getrouwd; een dag waarop veel mis had kunnen gaan. Maar gelukkig was het een prachtige dag die Absolutfotografie op magnifieke wijze heeft vastgelegd. Naast dat hij erg mooie foto’s maakt (soms vanuit onmogelijke posities, zoals boven in een boom), is hij zeer prettig in de omgang en voelt hij situaties aan. We kijken met veel plezier terug op onze samenwerking en bladeren nog regelmatig door het prachtige fotoalbum."

Monique & Silvia

"Wij wilden dat onze trouwdag door een professionele fotograaf zou worden vastgelegd. In één keer goed, want je kunt zo’n dag niet zomaar over doen…Via, via kregen wij de tip om eens de site van Jurgen Moorlach te bekijken. Een goede tip!

Jurgen weet met zijn onstuitbare enthousiasme en creativiteit een prachtige reportage te maken van een onvergetelijke dag. Hij doet dat op zijn geheel eigen wijze, wat wel eens leidde tot hilarische, maar zeker ook spontane momenten, die terug te zien zijn in de foto’s.

Jurgen weet de sfeer goed weer te geven en ook de details vergeet hij zeker niet. In de serie foto’s hebben wij ons geluk, vrolijkheid om ons heen, gezelligheid van de dag en emoties op een passende wijze terug gezien.

Het eindresultaat is werkelijk een kunstwerk. Wij hebben gekozen voor een gedrukt exemplaar dat in een handige koffer werd geleverd. We hebben ontzettend veel complimenten ontvangen over het fotoalbum. Een aanrader dus!"

Jan -Martijn & Leonie

"Tijdens de voorbereidingen voor ons huwelijk waren wij, zoals velen, op zoek naar een professionele fotograaf om onze dag vast te leggen. Maar hoe kom je aan een geschikte fotograaf? Hierbij hebben wij internet afgespeurd naar websites van fotografen om portfolio's te bekijken en van daaruit een selectie te maken van de fotografen die we graag wilden ontmoeten. Van Jurgen kregen we een vliegensvlug mailtje terug, dat we vanwege zijn schrijfstijl een paar keer moesten lezen om goed te begrijpen. Aangezien we de foto’s op zijn website zo mooi vonden, hebben we Jurgen uitgenodigd om kennis bij ons te komen maken.

Vanaf deze eerste ontmoeting met Jurgen hadden we een klik met hem en verschrikkelijk veel lol. We hebben dubbel gelegen van het lachen om de anekdotes die hij vertelde en hebben uiteraard serieus zijn vracht met voorbeeldboeken bekeken. Alles bleek mogelijk, linksom of rechtsom; het kan allemaal! En hij verzekerde ons dat hij ondanks zijn drukte tijdens de kennismaking op de dag zelf onopvallend kon zijn. Dat wilden wij wel eens mee maken.

Al vrij snel hebben wij besloten dat Jurgen dé fotograaf voor ons is. Zijn stijl qua fotograferen sprak ons heel erg aan. Ook het feit dat alles mogelijk is, hij nergens moeilijk over doet en zijn humor ons uit de verlegenheid zou trekken tijdens de fotoreportage, maakte Jurgen onze fotograaf.

De dag zelf was fantastisch. Jurgen was ’s morgens al aanwezig bij de bruid bij alle voorbereidingen, doet zijn ding en respecteert de privacy die je wilt hebben. De fotoshoot heeft ons op mooie plekken gebracht, waarbij hij zelfs in de boom klimt voor een mooi foto-idee. We hebben veel lol gehad tijdens de shoot. Op de locatie zelf was hij zoals beloofd qua karakter precies voldoende aanwezig om juist de spontane kiekjes te kunnen maken.

Nadat Jurgen het concept fotoboek had gemaakt, stuurde hij deze digitaal door zodat wij zelf konden bepalen of de indeling en de foto’s helemaal naar onze wens waren. We hebben een paar aanpassingen door gegeven en daarna kon het boek gemaakt worden. Jurgen heeft het boek vervolgens persoonlijk bij ons afgeleverd, het was nog mooier geworden dan we verwacht hadden en we vinden het nog steeds prachtig!

Bedankt!  Jan-Martijn en Leonie

Martin & Ingrid

 

"In een hele ongedwongen sfeer heeft Jurgen alle emoties van onze huwelijksdag weten vast te leggen. Als we ons trouwalbum bekijken, dan beleven we de dag telkens opnieuw. Hij heeft ons uit onze comfortzone weten te halen op momenten dat het nodig was, zonder dat het ongemakkelijk voelde voor ons. Wij vonden het de kracht dat hij aanwezig was en toch ook niet. Alle belangrijke momenten heeft hij vastgelegd zonder dat het voor ons en onze gasten opviel dat hij van hot naar her rende. Al met al een dag om niet te vergeten, mede dankzij het fantastische werk van Jurgen!"


Erwin & Carla

"Wij hadden Jurgen al eerder meegemaakt bij een trouwerij en waren gelijk erg enthousiast over hem. Enthousiast over hem als persoon en om de super foto's die hij maakt.

De hele dag is hij bij ons aanwezig geweest om alles vast te leggen. Hij was op een hele leuke manier aanwezig en heeft op alle mogelijke manieren de mooiste foto's gemaakt. Na onze trouwdag hebben we regelmatig contact gehad om ons album helemaal naar onze wens te krijgen en dat is zeker gelukt!

Absolutfotografie is zeker een aanrader, want je hebt dan een fotograaf die ervoor zorgt dat jullie speciale dag tot in de puntjes wordt vastgelegd."


Contact opnemen

Absolutfotografie
Prof. Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren (Groningen)

050 - 3112540
06 - 23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Pinterest
Instagram