Prijsinformatie

Wat kost een bruidsreportage

 


Duizend mensen, duizend wensen

Een bruiloft is echt maatwerk. Het liefst maak ik met jullie een vrijblijvende afspraak om jullie wensen door te nemen en jullie wat beter te leren kennen. Aan de hand hiervan kunnen we dan samen het optimale pakket samenstellen.

Prijs

Jullie unieke dag vastleggen kan al vanaf € 800.-. Natuurlijk is alles mogelijk en alles bespreekbaar. Ideeën of wensen? Ik denk graag met jullie mee. Neem dus gewoon even contact met me op!

Ervaring

"Wij wilden dat onze trouwdag door een professionele fotograaf zou worden vastgelegd. In één keer goed, want je kunt zo’n dag niet zomaar over doen…Via, via kregen wij de tip om eens de site van Jurgen Moorlach te bekijken. Een goede tip!

Jurgen weet met zijn onstuitbare enthousiasme en creativiteit een prachtige reportage te maken van een onvergetelijke dag. Hij doet dat op zijn geheel eigen wijze, wat wel eens leidde tot hilarische, maar zeker ook spontane momenten, die terug te zien zijn in de foto’s.

Jurgen weet de sfeer goed weer te geven en ook de details vergeet hij zeker niet. In de serie foto’s hebben wij ons geluk, vrolijkheid om ons heen, gezelligheid van de dag en emoties op een passende wijze terug gezien.

Het eindresultaat is werkelijk een kunstwerk. Wij hebben gekozen voor een gedrukt exemplaar dat in een handige koffer werd geleverd. We hebben ontzettend veel complimenten ontvangen over het fotoalbum. Een aanrader dus!"

Monique & Silvia

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

050 - 311 2540
06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram